+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

SKLEP accommodation Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 92 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

rodina s malými dětmi, 8.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomasz Gordzialek

skupina přátel, 11.11.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Hotel bardzo blisko dworca głównego i Starego Miasta, uprzejma i rzeczowa obsługa, trochę zużyty budynek i sprzęty ale czysto i niedrogo, bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Na przywitanie miłe gratisy w formie planu Pragi i zniżki do restauracji na parterze. Restauracja bardzo klimatyczna, smacznie i niedrogo, przychodzi sporo miejscowych gości co również dobrze świadczy o lokalu. Śniadanie w cenie noclegu w formie szwedzkiego stołu, do wyboru wiele potraw, również na ciepło, kawa i różne herbaty - smacznie i do syta. Dostępny parking na przeciwko hotelu w cenie 200 Kc za dzień, przy dłuższych pobytach za darmo. Jednym słowem godny polecenia!

  • Jak za tą cenę wszystko w porządku

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Magdalena

mladý pár, 6.10.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
88 %
  • przyzwoita cena adekwatna do jakosci, doskonale polaczenie komuniakacyje z atrakcjami turystycznymi.

  • potwornie niewygodne i skrzypiace lozka. byl to duzy dyskomfort po calym dniu zwiedzania.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Erika

skupina přátel, 26.8.2013

English

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Staff is nice and polite. Food is good. The hostel and the restaurant are clean and comfortable

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 3.8.2013

Polska

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Staff was nice. The room was cosy. The breakfast was good enough. I ordered a meal in the afternoon and I paid 10% less because I was the guest of these hostel.

  • No mirror in the room and no closed shower cabin.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 24.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Viacheslav

mladý pár, 28.4.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Хостел расположен очень удобно - 10 минут пешком до главного вокзала и метро, 15 минут до исторического центра (Старе Место) и автовокзала Флоренс. Здорово и то, что в стоимость проживания включен завтрак. "Шведский стол" позволяет сосредоточиться на достопримечательностях, отодвигая поиски кафе или ресторана. :)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 8.4.2013

English

  • Celkové hodnocení
70 %
  • good

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan

jednotlivec, 26.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • čistota, cena

  • Hluk z ulice

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Pavel Kolář

rodina s malými dětmi, 23.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vybavení pokoje , dostatečné i pro malé dítě.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Veronika

jednotlivec, 23.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Petr

jednotlivec, 25.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Milan

jednotlivec, 15.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denis Noska

mladý pár, 22.12.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Skvely personal a nadstandartni vybaveni pokoje. Lokalita v centru prahy s tramvajovou zastavkou primo pred nosem (na Vaclavske namesti to trva cca 10 minut). Bohate snidane v prijemnem restauracnim prostredi.

  • Tenke zdi muzou nekterym hostum vadit, jelikoz je sluset kazde sustnuti na patre a plovouci podlahy vzbudi sousedy pri kazde nocni ceste na zachod.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Krejčí

dospělý pár, 16.12.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný personál ubytování i restaurace, ubytování velmi pěkné. Určitě doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 13.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 4.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 10.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Luděk Štěpánek

skupina přátel, 4.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Ubytování podle očekávání. Centrum Prahy za výbornou cenu včetně snídaně. Sleva na konzumaci v restauraci Sklep. Jasná volba. ;-)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Petra

skupina přátel, 4.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10